Bloodstained: Ritual of the night uitgesteld, PS Vita versie gecancelled

Koji Igarashi kondigde het nieuws via YouTube aan voor Kickstarter-deelnemers. Hij legt uit dat de vertraging het team in staat zal stellen om “de kwaliteit te verhogen, vooral na de ontzettend waardevolle feedback van de Beta Backer Demo.”

Verder heeft Koji tevens aangekondigd dat de ontwikkeling van een Playstation Vita-versie ten einde is gebracht en de game niet meer op Sony’s handheld zal verschijnen.

Dat besluit heeft het team ”grotendeels gemaakt vanwege Sony’s plannen om productie van de Vita te beëindigen, geen fysieke kopieën van games meer uit te brengen en bepaalde centrale functies van de online winkel stop te zetten.’’

Kickstarter-deelnemers die Vita hebben aangegeven als console voor Bloodstained zullen een ander platform kunnen kiezen of een terugbetaling kunnen aanvragen.

Dit betreft de tweede keer dat er een versie van de game wordt gecanceld, gezien ontwikkeling van een Wii U-versie werd stopgezet ten bate van een Nintendo Switch-versie.

Bloodstained: Ritual of the Night stond oorspronkelijk gepland voor Maart 2017 na een succesvolle Kickstarter-campagne waarbij er bijna 5.5 miljoen werd opgehaald, maar werd om vergelijkbare redenen uitgesteld tot 2018.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password