Blizzard heeft StarCraft: Remastered aangekondigd – Trailer

Op het I <3 StarCraft event in Zuid Korea heeft Blizzard aangekondigd dat  StarCraft en de uitbreiding Brood War zullen verschijnen als StarCraft: Remastered. De remaster krijgt een 4K resolutie, verbeterde audio en zal ondersteuning bieden aan Blizzard App (voorheen Battle.net). Starcraft verscheen origineel in 1998.

De originele StarCraft en Brood War zullen binnenkort gratis te downloaden zijn als Blizzard patch 1.18 uitbrengt voor de games. Deze eerste update in acht jaar zorgt ervoor dat de games compatibel worden met de HD Remaster. Zowel wat betreft save-files als online gameplay kunnen het origineel en de remaster met elkaar overweg.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password