Blijf (re)charged met de ‘Redex’: Trust’s lage latency, draadloze gaming muis

De Trust Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 50 uur speeltijd biedt en duurzame mechanische schakelaars van Kailh die tot 80 miljoen klikken meegaan. Dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modi zijn de acties van gamers net zo snel als hun reacties. Bovendien stelt de LED aan/uit-schakelaar hen in staat om de muis uit te schakelen wanneer hun game sessies eindigen.

Volgens onderzoek van GfK zijn draadloze gamingmuizen nu goed voor de helft van alle verkochte gamingmuizen. Dit is een groeiende trend, steeds meer gamers gebruiken gamingmuizen voor zowel spel als werk. De Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en is, dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modus, perfect voor lange gamingsessies en werkdagen.

Een instelbare, en zeer nauwkeurige optische sensor biedt een gevoeligheid tot 10.000 DPI, terwijl 6 programmeerbare knoppen gebruikers in staat stellen hun muizen aan te passen aan hun speelstijlen. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook macro-instellingen en RGB-verlichting aanpassen aan specifieke profielen.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Snelheid te selecteren: 200-10.000 DPI
  • Draadloos met lage latency: Speel draadloos of bedraad tijdens het opladen, de keuze is aan jou
  • Ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot wel 50 uur onafgebroken speeltijd
  • Aanpasbare RGB-verlichting – passend bij je stemming of vibe
  • Duurzame mechanische schakelaars van Kailh: Getest voor maximaal 80 miljoen klikken
  • 6 programmeerbare knoppen

De Redex draadloze gaming muis is nu verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Coolblue & Amazon en heeft een verkoopadviesprijs van €39,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password