Blaziken doet mee aan de strijd in Pokémon UNITE

Blaziken, die op 14 september zijn debuut maakt op Aeos Island, is een All-Rounder Pokémon met vurige moves die er niet om liegen! Kijk uit voor zijn moves in UNITE: “Spinning Flame Fist”, die schade toebrengt aan Pokémon in de buurt van de tegenstander en de bewegingssnelheid van Blaziken voor korte tijd verhoogt, en “Spinning Flame Kick”, die ook schade toebrengt aan Pokémon in de buurt van de tegenstander en de Attack van Blaziken voor korte tijd verhoogt.

Oddish-gethematiseerde activiteiten in Pokémon GO

Op dinsdag 17 september 2023, van 14.00 tot 17.00 uur plaatselijke tijd, is er een speciale onderzoeksdag in Pokémon GO. Gedurende een beperkte tijd zullen spelers een groter aantal Oddish zien in Pokémon GO en krijgen ze de kans om speciale in-game bonussen en beloningen te verdienen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password