Blade & Soul – Ruins of Khanda Vihar nu live

NCSOFT’s populaire MMORPG, Blade & Soul, ontvangt vandaag een nieuwe content update genaamd Ruins of Khanda Vihar. De Ruins of Khanda Vihar content update introduceert een nieuwe epische verhaallijn, de Naryu Foundry kerker, nieuwe legendarische objecten en aanpassingen aan de upgrade paths en kostprijzen binnenin Blade & Soul.
Nieuwe verhaallijn: Khanda Vihar
Deze nieuwe, adembenemende verhaallijn van meerder hoofdstukken stuurt je op onderzoek naar bizarre gebeurtenissen die het stadje van Sandstone Refuge teisteren: huilende geluiden, zwarte veren die uit de lucht vallen en iets of iemands geheimzinnige aanwezigheid. Assisteer de lokale inwoners en word tijdens je avontuur herenigd met onder meer Dokdan the Wise terwijl je het mysterie van het Naryu-eiland van Khanda Vihar ontrafelt.

Blade & Soul - Ruins of Khanda Vihar Blade & Soul - Ruins of Khanda Vihar

Nieuwe legendarische objecten
Een aantal nieuwe Legendary accessoires worden geïntroduceerd, naast het aanpassen van upgrade paths en kostprijzen.

Nieuwe kerker: Naryu Foundry
Je avontuur doorheen Khanda Vihar brengt je onder meer naar Naryu Foundry: een fabriek in een berg gebouwd en ooit gebruikt voor het maken van de Naryu automatons, maar recent overgenomen voor andere doeleinden. Deze nieuwe kerker, voor 4 tot 6 leden, legt de lat nog hoger en brengt mooie PvE-content beloningen met zich mee.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password