Blackout Rugby nu beschikbaar voor PC en mobiel

Blackout Games, kondigt aan dat Blackout Rugby nu beschikbaar is op Steam en mobiel. Blackout Rugby is de meest diepgaande rugby team management sim ooit gemaakt en is een uitgebreide multiplayer game met een sterke sociale component die je laat strijden met spelers wereldwijd.

“De spelerservaring staat centraal in wat we doen, dus we zullen Blackout Rugby blijven verbeteren en spannende functies en spelmodi toevoegen”, zegt Jeremy Bell, oprichter en CEO van Blackout Games. “Na enkele jaren sportsimulaties te hebben ontwikkeld, is deze lancering een enorme prestatie. We kijken ernaar uit om de voetbal management sim later in 2022 uit te rollen en de cricket titel snel daarna.”

Blackout Rugby is een MMO rugby manager, waarmee spelers een club kunnen bouwen, een team kunnen trainen en op het wereldtoneel kunnen strijden. Met behulp van onze revolutionaire match engine, kunnen spelers hun team in 3D op het veld zien spelen tegen rivaliserende clubs, en de uitkomst van de wedstrijd bepalen door middel van zeer aanpasbare tactieken en trainingsregimes.

Spelers worden getest op hun managementvaardigheden en hun kennis van rugby, terwijl ze in hun dagelijkse routine belangrijke keuzes en uitdagingen voorgeschoteld krijgen, waaronder spelersblessures, onderhandelen over contracten met sponsors en spelers, prioriteit geven aan bepaalde vaardigheden in hun trainingsregime, het verwerven van en investeren in nieuwe spelers, het upgraden van clubfaciliteiten zoals hun stadion of kantoorgebouw, het scouten van de concurrentie, en nog veel, veel meer!

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password