Blackout inclusief nieuwe battle royale map Alcatraz gratis speelbaar tot 30 april

Vanaf nu tot 30 april is Call of Duty: Black Ops 4 Blackout gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via Blackout Free Access. In de Blackout modus is de de nieuwe battle royale map, Alcatraz vanaf nu ook beschikbaar.

Blackout Free Access bevat alle actie van de Black Ops 4 battle royale modus, inclusief de originele blackout map die de karakters, locaties, wapens en gear van de gehele Call of Duty serie samenbrengt. Daarnaast is ook de gloednieuwe Alcatraz map speelbaar

De Alcatraz map speelt zich af op een mistig eiland waar een variëteit van omgevingen leiden naar een grote gevangenis boven op een heuvel. Spelers worden ingevlogen trekken hun gear aan en moeten gebruik maken van nieuwe strategieën en tactieken om te overleven in korte en lange afstands vuurgevechten in het strijd om als laatste squad over te blijven.

Tijdens de Free Acces gelegenheid worden fans gekoppeld andere Blackout spelers, waar ze individueel, in duo’s of met z’n vieren kunnen spelen. Alle voortgang zal opgeslagen en overgedragen worden zodra spelers er voor kiezen te upgraden naar de volledige versie van de game.

Alcatraz wordt uitgebracht als toevoeging op de originele Blackout map, zodat spelers uit twee verschillende maps kunnen kiezen wanneer ze in de Blackout modus springen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password