Black Desert Online’s ‘Land of the Morning Light’ uitbreiding lanceert wereldwijd op 14 juni

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft vandaag in een Developer Commentary stream aangekondigd dat Land of the Morning Light, de eerste grote uitbreiding van Black Desert Online in 2023, op woensdag 14 juni wereldwijd wordt gelanceerd. De uitgebreide stream onthulde ook de komende content van het spel, waaronder de release windows van Woosa class’ Awakening (woensdag 31 mei) en Maegu class’ Awakening (juni).

VERKEN HET LAND VAN HET OCHTENDLICHT

De nieuwste uitbreiding van Black Desert Online neemt avonturiers mee op een gevaarlijke reis door het mythische Land van het Morgenlicht. Hierin kunnen avonturiers adembenemende landschappen verkennen vol ingewikkelde architectuur en unieke vegetatie, vechten tegen unieke eindbazen op aangepaste moeilijkheidsniveaus, en de rijke verhaallijn van de uitbreiding volgen in een niet-lineaire questline, die wordt gerealiseerd door 80 cutscenes, 40 vignetten en 6.000 volledig gedubde regels.

ONTGRENDEL DE TWIN CLASS AWAKENINGS DEZE MEI EN JUNI

De oorspronkelijke vrouwelijke tweelingklassen Woosa en Maegu, afkomstig uit het Land van het Morgenlicht, zien binnenkort hun nieuwe, geëvolueerde klassen verschijnen met nieuwe looks, vaardigheden en vechtcapaciteiten.

Woosa’s Awakening put kracht uit de goddelijke kracht van vreemde bloemen in het hiernamaals. Ze gebruikt haar hybride vechtstijl met de nadruk op aanvallen van middellange afstand. De komst van Woosa Awakening staat gepland voor aanstaande woensdag 31 mei.

Als Maegu aan haar Awakening zoektocht begint, krijgt ze diepgaand inzicht in zichzelf en leert ze opnieuw de waaier te hanteren, het hoofdwapen van haar zus. Maegu doorboort vijanden met vurige aanvallen met haar melee-achtige gevechtsaanpak. Maegu’s klasse Awakening verschijnt in juni.

VECHT TEGEN MYTHISCHE BAZEN

De formidabele eindbazen van Land of the Morning Light zijn gemaakt aan de hand van verschillende verwijzingen naar Koreaanse folklore en legenden. Elke baas heeft een van de drie eigenschappen: Zon, Maan of Aarde, die hun AP en DP beïnvloeden.

Naarmate spelers vorderen, krijgen ze “Light Orbs” in beperkte hoeveelheden. Light Orbs zijn als punten waarmee spelers de Sun, Moon of Earth attributen kunnen versterken en meer schade aan de bazen kunnen toebrengen en de ontvangen schade kunnen verminderen. Het team van Pearl Abyss heeft in stilte een gloednieuwe eindbaas ontwikkeld, een monster genaamd Imoogi, dat op 14 juni wereldwijd beschikbaar is.

Wereldwijd zullen spelers ook een nieuwe uitdagende modus ontdekken, genaamd Black Desert Boss Blitz, waarin spelers de baas kunnen kiezen die ze willen verslaan op aangepaste moeilijke niveaus, variërend van “Calamity” niveau 1 tot 10. Zodra spelers de eindbazen hebben verslagen, kunnen ze zich meten met anderen om deel te nemen aan een klassement voor het recht om op te scheppen. Topscores zijn gebaseerd op de snelheid waarmee spelers eindbazen verslaan, en zijn gecategoriseerd op de verschillende karakterklassen.

NIEUWE TOPUITRUSTING EN NIEUWE ACCESSOIRES

De langverwachte nieuwe uitrusting, “Dahn’s Handschoenen”, werd in de video onthuld. Deze uitrusting bestaat in twee versies: schadebeperking en ontwijking. Als je de woeste eindbazen verslaat, kun je Dahns handschoenen verkrijgen door een loot drop met een lage kans. Het kan ook worden gemaakt met materialen zoals de “Vlam van Hongik,” die ook door de bazen wordt gedropt of gemaakt met “Gekristalliseerde wanhoop” in Elvia Calpheon.

De “Gordel van Taebaek” wordt geleverd met een speciale optie die nieuwe vaardigheden activeert zodra je hem uitrust. Als spelers eindbazen verslaan, is er een kleine maar zekere kans dat ze een speciale buit krijgen die “Jewel of Illusion” heet. De langverwachte “Deboreka Earring” heeft niet alleen zijn eigen attributen, maar speelt ook een rol bij het activeren van het Deboreka 3-Set Effect.

TRADITIONELE KOREAANSE BEHUIZINGEN EN CARRACK

Aangezien de nieuwe uitbreiding veel aspecten erft van het laatste dynastieke koninkrijk van Korea, Joseon, kunnen avonturiers unieke woningen ervaren. Dit omvat, “Shimhyangje,” een ruim landhuis met kamers voor decoraties met nieuwe traditionele meubels.

Spelers kunnen ook een nieuw schip bouwen, de Panokseon. Dit schip lijkt voornamelijk te worden gebruikt voor gevechten, zoals blijkt uit het ontwerp van de buitenkant, maar zijn echte charme ligt in de flexibiliteit van het schip, omdat het een vrij grote bemanning kan herbergen.

NIEUW ZOMERSEIZOEN

Pearl Abyss speelt in op de aankomende nieuwe content en heeft geen tijd verspild om spelers redenen te geven om in Black Desert Online te springen. Avonturiers kunnen al seizoensgebonden personages aanmaken en uitdagingen voltooien gedurende het seizoen om het “8e Gen Vrouwelijk Paard” te verkrijgen en snel te proberen een “Droompaard” te verwerven. Met het Droompaard kunnen spelers efficiënt door de uitgestrekte wereld van Black Desert reizen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com