Blaas stoom af met de retail release van Powerwash Simulator

Square Enix Collective en FuturLab maken bekend dat schoonmaak-game Powerwash Simulator op 13 juni 2023 als fysieke versie wordt uitgebracht. Deze boxed version is binnenkort beschikbaar voor pre-orders. Daarnaast is een GRATIS Muckingham-uitbreiding aangekondigd. Deze uitbreiding verschijnt op 18 april en vormt het begin van een spannende roadmap met meer aankomende content!

Powerwash Simulator laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen reinigingsbedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil wegspuiten dat ze maar kunnen vinden. Met zijn focus op ontspanning en escapisme biedt Powerwash Simulatoreen unieke ervaring in het simulatiegenre.

Fysieke versie Powerwash Simulator – Verkrijgbaar vanaf 13 juni 2023
Verzamelaars en console-spelers opgelet – de fysieke versie van Powerwash Simulator is binnenkort beschikbaar voor pre-orders. Geniet van alles wat je nodig hebt om een succesvol powerwash-bedrijf te beginnen in één handzame hoes. Geef de fysieke versie een glimmende plek op je game-plank of doe ‘m cadeau. Train je powerwash-vaardigheden zodat je klaar bent voor het tuin- en terrasseizoen!

Deze versie verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch via een downloadcode.

De Muckingham Files (update 1.2) – Verkrijgbaar vanaf 18 april 2023
De meeste spelers zullen zich de mysterieuze Mauka Aitu Desert nog wel herinneren van klussen in de basisgame, waarbij ze een oud standbeeld, een indrukwekkend monument en een oude stoomtrein moesten schoonmaken. Naar nu blijkt staat deze woestijn niet alleen vol oude relikwieën, maar biedt hij ook plaats aan geavanceerde technologie – een Solar Water Plant en een enorme satellietschotel, om precies te zijn. Aan jou de taak om al het zand eraf te blazen, zodat beide objecten weer glimmen alsof ze nieuw zijn.

Een kort uitstapje van de droge, stoffige woestijn voert spelers terug naar het weelderige groen van Muckinghams recreatiegebied, waar een smerige foodtruck het uitzicht bederft. Totdat jij ermee klaar bent natuurlijk, want daarna is het de blinkende blikvanger van het park.

Voor spelers die zich verder willen verdiepen in het achtergrondverhaal, zijn aan de reeds bestaande bonusbaantjes nieuwe verhalen toegevoegd die het hoofdverhaal aanvullen (maar niet vervolgen). Door deze aanvullende verhalen sluiten de banen aan op deze update en toekomstige updates in het Muckingham-universum. Speel ze meer dan eens voor meer verhalen en weetjes over je favoriete vuile stad.

Roadmap
Spring in je busje, we gaan een roadtrip maken! In de loop van 2023 wordt je verplaatst naar locaties in en ver buiten Muckingham, via een reeks speciale pakketten en updates. Bekijk de onderstaande roadmap voor enkele hints over wat je kunt verwachten. Deze roadmap zal bij elke aankondiging worden bijgewerkt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password