Biomutant komt vandaag uit op PlayStation 5 & Xbox Series X/S

Beleef de post-apocalyptische wereld van Biomutant met ultrasnelle laadtijden, HDR-ondersteuning en met tot 60 FPS op PlayStation®5 en Xbox Series X/S vandaag! Verken kleurrijke maar gevaarlijke omgevingen in deze Kung-Fu fabel RPG, met een uniek martial arts gestileerd vechtsysteem waarmee je melee, schieten en mutant vermogen actie kunt mixen – nu vloeiender en mooier dan ooit.
Biomutant is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S voor € 39,99. Bezitters van de Xbox One- / PlayStation 4-versies kunnen een gratis upgrade krijgen (alleen van Xbox One naar Xbox X/S, van PlayStation 4 naar PlayStation 5) naar de verbeterde versie en zelfs gebruikmaken van hun savegames en hun achievements/trophies overdragen. Let op, een upgrade is niet mogelijk voor bezitters van een fysieke PS4 disc maar een PS5 zonder disc drive.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password