Binnenkort verkrijgbaar bij Xbox Game Pass: Final Fantasy XII, Project Winter, Jurassic World Evolution en meer

De maand februari is net begonnen en nieuwe titels worden toegevoegd aan de catalogus van Xbox Game Pass. Ten eerste gaat de Final Fantasy-serie verder met Xbox Game Pass, met de komst van Final Fantasy XII The Zodiac Age, een remaster van de fenomenale 12e aflevering in de franchise. Om de ervaringen te variëren en alleen of met vrienden plezier te hebben, zullen onder andere Project Winter, The Falconeer en Jurassic World Evolution ook in de catalogus worden opgenomen.

Binnenkort bij Xbox Game Pass:
  • Ghost of a Tale (pc) ID@Xbox – 4 februari
  • Project Winter (Android, console en pc) ID@Xbox – 4 februari
  • The Falconeer (Android, console en pc) – 4 februari
  • Final Fantasy XII The Zodiac Age (console en pc) – 11 februari
  • Jurassic World Evolution (Android en console) – 11 februari
  • Stealth Inc. 2: A Game of Clones (Android en console) ID@Xbox – 11 februari
  • Wolfenstein: Youngblood (Android) –11 februari
Ter herinnering: met Xbox Game Pass Ultimate kun je genieten van alle voordelen van Xbox Live Gold, meer dan 100 geweldige games voor console, pc en mobiele Android-apparaten via de cloud (bèta) en een EA Play-lidmaatschap, en dat allemaal voor een vaste, lage maandprijs.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password