Biker Week in GTA Online: Dubbele Beloningen bij Biker Work, Contracts en Challenges, Gratis Biker Jackets, Black Principe Hoodie vrijspelen, MC Clubhouse Kortingen, en meer

Dubbele beloningen op Biker Work, Contracts en Challenges
Sinds het begin der tijden is er veiligheid in aantallen. We raden het dan ook ten zeerste aan om samen te werken met een bende gelijkgestemde ongewenste personen, met een voorliefde voor leer en helikopters. Op die manier verdien je handenvol geld als lid van een Motorcycle Club door Clubhouse Contratcs en MC Work en Challenges te voltooien – allemaal met 2X GTA$ en RP tot en met 31 maart.
2X GTA$ en RP in Deadline
Mag je tweewielige actie wel wat futuristischer en explosiever zijn? Dan is het wellicht beter om je vijanden af te snijden en ze te verdampen met het lichtspoor achter je Nagasaki Shotaro. Als je meer motivatie nodig hebt om je vijanden te vernietigen, betaalt Deadline deze week dubbele beloningen aan alle concurrenten.
 
Dubbel salaris voor Bodyguards en Associates
De straten zijn niet de enige plek waar gevaar op de loer ligt. Hooggeplaatste leidinggevenden en hoge piefen hebben ook bescherming nodig. Gelukkig voor hen levert deelname aan het beveiligingsteam van een Organization als Bodyguard of Associate je het dubbele van het normale salaris op.
Gratis Biker Jackets
Als je gaat rondrijden als onderdeel van het peloton, moet je er goed uitzien. Steek jezelf deze week gratis in het leer en haal een bikerjack ‘van het huis’. Aanbieding verkrijgbaar bij alle gerenommeerde kledingwinkels.

Speel de Black Principe Hoodie vrij

Als je vóór 31 maart GTA Online speelt, krijg je gratis de Black Principe Hoodie. Trek ’m aan om je standvastige individu, merkloyaliteit en smaak kenbaar te maken aan de mensen om je heen.

Kortingen

Degenen die deze week mee willen doen aan de actie, doen er verstandig aan om te profiteren van kortingen op MC Clubhouses, Clubhouse Upgrades en Modifications. Vergeet naast de benodigde hardware niet de essentiële uitrusting: alle Biker Jackets zijn gratis, plus 40% korting op een selectie fietsen, driewielers en andere auto’s.

Zie hieronder de complete lijst.

Biker kortingen:

 • Alle Biker Jackets – GRATIS
 • MC Clubhouses – 35% korting
 • MC Clubhouse Upgrades en Modifications – 35% korting

Voertuigen – 40% korting:

 • Principe Lectro
 • Rampant Rocket
 • Nagasaki Shotaro
 • Nagasaki Stryder
 • Dinka Vindicator
 • BF Raptor
 • Maibatsu Manchez Scout
 • Nagasaki Ultralight
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password