Bijgetankt, herladen, klaar voor ronde 2! Terminal Velocity: Boosted Edition komt naar Consoles!

Vergrendelen en laden, console spelers! Ziggurat Interactive kondigt vandaag met trots aan dat Terminal Velocity: Boosted Edition komt op 7 juni 2023 naar Xbox One & Playstation 4. Deze razendsnelle luchtschutter, die al een hit was op PC & Nintendo Switch, komt nu naar consoles met volledige breedbeeldondersteuning, vloeiende framerates en zorgvuldig samengestelde analoge besturing.

Terminal Velocity werd oorspronkelijk in 1995 ontwikkeld door Terminal Reality (de makers van de BloodRayne-franchise, geleid door de voormalige hoofdontwikkelaar van Microsoft Flight Simulator) en uitgegeven door 3D Realms (Duke Nukem). Terminal Velocity werd kritisch geprezen om zijn opwindende, razendsnelle actiegameplay en geavanceerde graphics. Terminal Velocity is bijgewerkt voor moderne platforms: Boosted Edition bevat soepelere gameplay, schonere graphics, een snellere framerate en verbeterd geluid, evenals prestaties voor Xbox en trofeeën voor Playstation – een primeur voor het spel!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com