Bigben Interactive verkrijgt het TEST DRIVE-merk van Atari

Atari draagt de rechten voor toekomstige Test Drive-games over aan Bigben Interactive

Bigben Interactive heeft bekend gemaakt dat het de rechten van de Atari-groep heeft verkregen om het TEST DRIVE-merk te gebruiken en ontwikkelen en kondigt aan om nieuwe titels te ontwikkelen in de franchise Test Drive Unlimited. Atari behoudt alle rechten om eerder uitgebrachte Test Drive-games te verkopen.

We hebben groot vertrouwen in de kwaliteit van deze franchise, die bij vele spelers geliefd is,” stelde Alain Falc, CEO van Bigben Interactive. “Onze teams zijn zeer enthousiast over het idee om te werken aan deze licentie, die zijn waarde al bewezen heeft – bijvoorbeeld met de 1,8 miljoen verkochte exemplaren van Test Drive Unlimited 2,” besloot hij.

Met de acquisitie is de catalogus van Bigben weer een stukje breder geworden, met naast Test Drive Unlimited ook titels als WRC, TT Isle of Man, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, Outcast en 2Dark. De acquisitie is tekenend voor Bigbens wens om hoogkwalitatieve videogames uit te brengen voor alle huidige platformen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password