Betreed het kwade domein van een vervloekte marionet in fantasy thrilleravontuur Limerick: Cadence Mansion!

Indie-ontwikkelaar Jenito Studios heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende fantasy thriller adventure game Limerick: Cadence Mansion, dat in 2023 via Steam op de pc uitkomt.

Los puzzels op, wees kwaadaardige wezens te slim af en verken de geheimzinnige zalen van Cadence Mansion terwijl je dieper duikt in een verhaal over manipulatie en duistere wetenschap.

In Limerick: Cadence Mansion verken je een verlaten herenhuis dat alleen wordt bewoond door monsters, zowel beest als mens, en ontdek je de geheimen ervan in je pogingen om te ontsnappen. Los puzzels op om verder te komen in steeds spookachtiger omgevingen, vecht tegen of verberg je voor kwaadaardige wezens en scheur door het weefsel van de werkelijkheid in filmische eindbaasgevechten. Ga op zoek naar grondstoffen in het vergeten landhuis en gebruik paniekkasten om te ontsnappen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password