Betreed de psychedelische, kosmische wereld van ULTROS.

De Zweedse ontwikkelaar Hadoque heeft vandaag tijdens de PlayStation showcase zijn debuut psychedelisch genot, ULTROS, onthuld. ULTROS, een mystiek, actievol, op loops gebaseerd avontuur met een meeslepende soundtrack en buitenaards artwork van de wereldberoemde kunstenaar El Huervo (Hotline Miami-serie), komt in 2024 op de markt als exclusieve PlayStation-console en op pc (via Steam).

ULTROS werpt spelers in een weelderig, buitenaards landschap vol leven in Metroidvania-stijl. Verken de kosmische mysteries in de wereld van The Sarcophagus en ontdek wrede en bloeddorstige levensvormen en een weelderige flora. Hak monsterlijke wezens uit elkaar in gedurfde, mesgebaseerde gevechten en cultiveer een uitbundig groen netwerk. In deze wereld betekent de dood niet het einde, want de vreemde krachten van The Sarcophagus en het demonische wezen dat erin huist, sturen spelers na hun dood in een tijdlus.

Terwijl je de diepte van het ecosysteem afdaalt, lus na lus, en de wereld leert begrijpen, besef je al snel dat alleen wie nieuwsgierig en onbevreesd genoeg is, de vaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om de cyclus van leven en dood te doorbreken.

Tegen de achtergrond van excentrieke kunst en een betoverende soundscape is de rijke wereld van ULTROS gevuld met geheimen en nodigt spelers uit om alles te ontdekken wat erin zit wanneer de game in 2024 wordt gelanceerd voor pc en PlayStation 5.

Doorbreek jij de cyclus en verlos jij de demon? ULTROS lanceert in 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en PC (via STEAM).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com