Betreed de duistere fantasiewereld van Wo Long: Fallen Dynasty, Team Ninja’s volgende grote masocore-ervaring

KOEI TECMO Europe en de beroemde ontwikkelaar Team NINJA (Nioh, Ninja Gaiden) onthullen met trots de eerste details over hun epische nieuwe, bovennatuurlijke Three Kingdoms-thriller, Wo Long: Fallen Dynasty. Deze game is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows en Steam, voor een release aan het begin van 2023.

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, spectaculaire verhaal van een naamloze soldaat die vecht om te overleven in een fantasy-versie van de latere Han-dynastie-periode, waarin demonen de drie koninkrijken belagen. Spelers moeten hun zwaard in de traditie van de Chinese vechtkunst gebruiken om dodelijke wezens en soldaten te bestrijden. Maar om werkelijk te kunnen zegevieren, moeten spelers de innerlijke kracht van hun held ontketenen.
Deze game komt voort uit een samenwerking tussen de Team NINJA-producers Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne), en biedt de volgende features:

  1. Demonen in het koninkrijk

Beleef een duister fantasy-verhaal in de chaotische Drie Koninkrijken-periode. Strijd als een militie-soldaat om te midden van demonische belagers te overleven tijdens de latere Han-dynastie. De waanzin van de Drie Koninkrijken krijgt een heel nieuwe dimensie!

  1. Wek je innerlijke kracht

Versla dodelijke vijanden om het moreel van je soldaat te versterken en de sluimerende kracht in hem te wekken! Overwin vijanden met unieke nieuwe strategieën, inclusief vechtstijlen die zijn gebaseerd op de “Vijf Fases”.

  1. Leef met het zwaard

Beoefenaars van de Chinese vechtsporten en zwaardvechtkunst staan erom bekend dat ze het tij van de strijd in een oogwenk kunnen veranderen door gracieus te veranderen van tempo en vloeiend te wisselen tussen offensieve en verdedigende manoeuvres. Overweldig tegenstanders met krachtuitbarstingen in een reeks intense en bloedige veldslagen, terwijl je de precisie en vaardigheid leert die nodig zijn om een echte zwaardkunstenaar te worden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password