Bethesda reageert op mogelijke Rage 2 lek door Walmart

Na een eerdere hint maakt Bethesda nog een grappige opmerking naar aanleiding van een onofficiële listing van de Amerikaanse keten Walmart.

“Hey @WalmartCanada here are a few notes” staat er in een tweet te lezen van op de officiële Rage pagina. De tweet is vergezeld van een screenshot, waarbij de vermeende cover, leeftijd rating en font te kijk worden gezet.

De officiële Bethesda account reageerde dan weer op zijn beurt met het droge “Dude.” Bethesda’s hoofd van marketing Peter Hines werd ook betrokken en retweette de afbeelding met het leuke “This is why we can’t have nice things.”

Ook al bevestigen noch ontkennen deze tweets het bestaan van de game, de tong in cheek verwijzingen blazen het Twitter account van Rage nieuw leven in. En volgens ons wil dat wel wat zeggen! Met de E3 die om de hoek loert, is dit alvast een mooie aanzet tot heel wat spannend game nieuws!

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password