Bethesda Game Studios breidt uit met nieuwe vestiging in Austin

Bethesda Game Studios, een bedrijf uit de ZeniMax Media groep, kondigt vandaag aan dat het de capaciteit om toekomstige titels te ontwikkelen uitbreidt door BattleCry Studios uit Austin, Texas, te verwelkomen als een deel van Bethesda Game Studios.

“Nu de visie, schaal en ambities voor onze projecten zich doorzet, groeit ook Bethesda Games Studios mee”, aldus Todd Howard, Game Director en Executive Producer bij Bethesda Game Studios. “We hadden het genoegen kennis te maken met de getalenteerde ontwikkelaars bij Battlecry en wisten dat we samen fantastische dingen kunnen verwezenlijken.”

Bethesda Game Studios Austin stelt een ervaren team te werk dat ervaring heeft met het ontwikkelen van AAA games. De studio zal geleid worden door veteraan Doug Mellencamp in zijn functie als Studio Director.

“We zijn verheugd om deel uit te gaan maken van Bethesda Game Studios en samen te werken aan de meest indrukwekkende games uit de industrie,” zegt Mellencamp. “De fantastische game development scene in Austin zal er ook voor zorgen dat we grenzen zullen verleggen, nog meer dan wat de fans zich nu kunnen voorstellen.”

Bethesda Game Studios heeft momenteel nieuwe posities open staan voor haar vestigingen in Maryland, Montreal, en Austin. Voor meer info over beschikbare posities, surf naar http://jobs.zenimax.com.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password