Bestrijd een machtige nieuwe vijand in “Wanderer of the Rift”-uitbreiding van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen spelers een gloednieuw avontuur beleven in “Wanderer of the Rift”, de tweede uitbreiding van de action RPG Stranger of Paradise Final Fantasy Origin van Square Enix. Deze uitbreiding is ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO Games, makers van de NINJA GAIDEN- en Nioh-serie, en nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. Wanderer of the Rift vervolgt het verhaal van de recent verschenen uitbreiding Trials of the Dragon King, en laat spelers met Jack en zijn bondgenoten strijden tegen Gilgamesh, het populaire, door dimensies reizende personage uit de Final Fantasy-serie.
De Wanderer of the Rift-uitbreiding biedt onder meer de volgende content:

  • Nieuwe missies – Na het voltooien van de eerste uitbreiding, Trials of the Dragon King, kunnen spelers in nieuwe missies duiken en genieten van een nieuw verhaal over Gilgamesh.
  • Nieuwe job: Blue Mage – Door te vorderen in de verhalende missies van Wanderer of the Rift kunnen spelers de Blue Mage-job ontgrendelen. Als Blue Mage kunnen spelers de vaardigheden van vijanden leren en in hun eigen voordeel gebruiken via Soul Shield of door hun personage bepaalde accessoires te geven.
  • Moeilijkheidsniveau GILGAMESH – Door op dit nieuwe moeilijkheidsniveau te vorderen, kunnen spelers Relics krijgen die diverse speciale effecten opleveren. Deze effecten zullen goed van pas komen tijdens de uitdagende gevechten met vijanden van hogere levels, inclusief “chaotic monsters”, die zelfs nog grotere beloningen kunnen opleveren.
  • Dimension Bringer – Wanneer deze nieuwe game-mechanic is geactiveerd, worden vijanden in de omgeving van de dimension bringer vertraagd, terwijl de schade die de speler toebrengt met elk gebruik van een actie-vaardigheid toeneemt. Zolang het effect duurt kunnen spelers een speciale aanval als combo gebruiken om vijanden snel neer te halen.
  • Monster Bells – Spelers kunnen een Monster Bell krijgen door een summonstone te vinden en een speciaal evenement met dat monster te voltooien. Vervolgens kan dit monster tijdens gevechten de speler helpen. Spelers kunnen hun samenwerking met het monster versterken door ermee te praten, het te voeden en gebruik van voorwerpen.

De Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Wanderer of the Rift-uitbreiding is nu gratis verkrijgbaar via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition. De Season Pass biedt spelers ook toegang tot de eerste uitbreiding, Trials of the Dragon King, en de komende uitbreiding  “DIFFERENT FUTURE”.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password