De beste eSports-teams uit de Benelux strijden om €10.000 in finale ROG Masters

Zaterdag 5 augustus is het zover: de allerbeste teams in Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) en Dota 2 zullen het tegen elkaar opnemen in de finale van de ASUS ROG Masters Benelux. Met €10.000 aan prijzengeld en kwalificatieplekken voor de Europese finales van de ASUS ROG Masters op het spel, zullen de finalisten alles uit de kast moeten halen om de overwinning te claimen.

Meer dan 90 teams hebben vorige maand meegedaan aan één van de intensieve kwalificatierondes van de ASUS ROG Masters Benelux, en in totaal zijn er meer dan 100 wedstrijden gespeeld via de ESL Play-portal. De zinderende halve finales werden live via Twitch en Facebook uitgezonden, en werden door duizenden fans bekeken. De finales zullen op zaterdag 5 augustus plaatsvinden in de vernieuwde ESL Benelux studio te Haarlem, en worden live uitgezonden via het Twitch-kanaal van ESL Benelux en het Facebook-kanaal van ASUS ROG Benelux.

De volgende teams zullen uitvechten wie er met het gros van het prijzengeld én een kwalificatieplek voor de Europese finales vandoor gaat:

Dota 2 – vanaf 13:00 uur

  • Calm Kiwi’s, bestaande uit Madkingz, Mouse, Seleri, SlashStrike en WingbladeDota
  • INFANT SOLDIERS, bestaande uit Bushidou, m3wk, MagE-, nextjan, SexyBamboe en Sing Sing

CS:GO – vanaf 16:00 uur

  • anoniempjes123, bestaande uit dreez, lennerd6, n0id, v1d en wondr
  • AFCA, bestaande uit Fement, Hntr, ketchup, KlitZz, SPiNM en xillian
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password