Bereid je voor op een verraderlijke tocht langs het verloren spoor van Redmoor Falls in Lonely Mountains: Downhill

Thunderful & Megagon Industries nemen je mee op een opwindende nieuwe tocht door de natuur in hun nieuwste gratis DLC voor Lonely Mountains: Downhill, Redmoor Falls, die vandaag uitkomt op alle platforms. Race over de onvergeeflijke heuvels van de verloren gegane “Whispering Lake”-route terwijl je nieuwe outfits en accessoires draagt.




Geniet van een spannende rit door een sfeervol en ongerept berglandschap. Baan je een weg door smalle stoffige paden, langs wilde rivieren en mistige moerassen terwijl je de nieuwe uitdagingen aangaat om een aantal opvallende waterige accessoires voor jezelf en je fiets te winnen uit de nieuwe waterelementenset.

“We zijn enthousiast voor je om de schoonheid van Redmoor Peaks te ervaren op de gloednieuwe Whispering Lake trail,” zegt Daniel Helbig, medeoprichter van Megagon. “Stap weer op je fiets en ga de bergpaden op voor één episch avontuur.”

Lonely Mountains: Downhill is verkrijgbaar op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam & Microsoft Store). De game is ook geverifieerd voor Steam Deck en er is een demo beschikbaar op Steam en Nintendo Switch.

Lonely Mountains: Downhill werd in eerste instantie uitgebracht op 23 oktober in 2019. Tijdens het eerste jaar was het spel een hit onder zowel spelers als critici; met als resultaat meer dan drie miljoen spelers (3,7 miljoen per november 2022). Het spel won prijzen als “Best Indie Game” bij de German Developer Awards en “Best International Indie Game” bij Poznan Game Arena. Voorafgaand aan de huidige Redmoor Falls DLC heeft Lonely Mountains: Downhill eerder twee andere gratis DLC’s ontvangen die beide extra omgevingen en tracks toevoegden, “Riley’s Return” en “Misty Peak”.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password