Bereid je voor op de strijd met de nieuwe GeForce NOW Fortnite-beloning

Deze week op GFN Donderdag blijven GeForce NOW-leden profiteren van Epic Games die een nieuwe Fortnite-beloning naar GFN brengt. En met 120 FPS die deze week breed wordt uitgerold naar Android-telefoons voor GFN-leden, blijft gaming op mobiel schitteren wanneer abonnees hun pc-games mee willen nemen op reis.

Leden die Fortnite spelen op GeForce NOW tussen vandaag om 12 uur ’s middags en donderdag 4 augustus om 23:59 uur ’s avonds krijgen “The Dish-stroyer Pickaxe”, een nieuwe beloning, vanaf 11 augustus. De beloning zal beschikbaar zijn voor alle GeForce NOW-leden die gedurende deze tijd spelen, ongeacht het niveau.

Fortnite-fans kunnen GeForce NOW gratis uitproberen en RTX 3080-leden krijgen het voordeel van spelen met ultralage latentie, acht uur durende gamesessies en streaming in 4K-resolutie bij 60 frames per seconde, of 1440p bij 120 FPS op de pc- en Mac-apps. Fortnite kan worden gespeeld op een aantal geschikte GeForce NOW-apparaten, waaronder op mobiel met geoptimaliseerde touch-besturing. Probeer het uit op Android-apparaten en ervaar 120FPS voor een nog responsievere ervaring.

Bekijk de negen nieuwe titels die deze week op de dienst verschijnen:

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com