Bereid je voor op de 20e verjaardag van OGame met de Lifeforms-uitbreiding – nu verkrijgbaar

Gameforge – uitgever en ontwikkelaar van spellen als AION, NosTale, Metin2, Trigon: Space Story en Swords of Legends Online –  kondigen aan dat de enorme Lifeforms-uitbreiding zijn weg heeft gevonden naar hun langlopende ruimtestrategie-MMO, OGame. De Lifeforms-uitbreiding, die vanaf nu live is, brengt buitenaardse soorten in de wereld van OGame en opent talloze nieuwe strategieën voor spelers om te verkennen met nieuwe gebouwen, technologie en acties die specifiek zijn voor elk ras.

Herontdek OGame met de game-veranderende Lifeforms update, de grootste content uitbreiding in bijna 10 jaar! Ontworpen als een natuurlijke uitbreiding op de hoofdgame die de kernervaring versterkt, introduceert Lifeforms vier soorten – Mensen, Rock’tal, Mecha’s, en Kaelesh – in het universum, elk met hun eigen unieke gebouwen, technologieën, en vaardigheden die spelers kunnen ontdekken en verkennen. Spelers bouwen een diverse beschaving, beheren de productie van voedsel en grondstoffen, doen onderzoek naar technologieën en ontgrendelen talloze nieuwe strategieën die hen helpen op hun pad naar het veroveren van de kosmos.
Met de uitbreiding Lifeforms kunnen spelers vier nieuwe, unieke levensvormen in het universum ontdekken:

Mensen: Spelers zullen deze meest voorkomende levensvorm meteen vanaf het begin ontdekken. Nadat ze in de 21e eeuw nieuwe hyperdrive-technologie hebben ontwikkeld, hebben mensen zich over het hele universum gevestigd. Mensen zijn bevriend met vele soorten en vormen uitstekende handelsrelaties in het hele heelal. Mensen zijn de enige levensvorm met de technologie die spelers in staat stelt om meer levensvormen te ontdekken naarmate ze vorderen. Hun voedselproductie en bevolkingsgroei zijn in balans, en ze verhogen de grondstofproductie op alle planeten. Mensen verbeteren geen klasse bonussen.

Rock’tal: Omdat hun natuurlijke habitat bestaat uit planetoïden die dicht bij de zon draaien, hebben de Rock’tal een steenachtige huid en een vertraagd metabolisme ontwikkeld, waardoor ze veerkrachtig zijn om te leven in omstandigheden die weinig anderen ooit hun thuis zouden kunnen noemen. Rock’tal zijn bekwame mijnwerkers met een verhoogde grondstof- en energieproductie, en zij zijn specialisten geworden in de technieken om ertsen en mineralen te ontginnen om hun eigen voortbestaan veilig te stellen. Hun schepen hebben een grotere laadcapaciteit en zijn daardoor efficiënter in het vervoeren van goederen. Vergeleken met andere levensvormen groeit hun bevolking echter minder snel en is hun voedselproductie verminderd. Rock’tal verhogen de bonus van de klasse Verzamelaar.

Mecha’s: Mecha’s zijn AI die zichzelf sneller kunnen repliceren dan alle andere bekende levensvormen. Ze communiceren via een kunstmatig neuraal netwerk, waardoor ze over verbeterde mogelijkheden en gevechtsstrategieën beschikken. Door het ontbreken van emotionele modules in hun AI worden Mecha’s niet beperkt door morele overwegingen, en de controlerende AI in het netwerk is voortdurend op jacht naar nieuwe mogelijkheden voor verovering en exploitatie. Andere soorten vrezen de superieure militaire technologie van de Mecha’s, en met reden: hun vloten zijn snel gebouwd, uitgerust met geavanceerde wapensystemen, en worden voortdurend in goede staat van onderhoud gehouden met nanobots. Bovendien kunnen Mecha’s zich sneller voortplanten dan welke andere soort ook.

Kaelesh: Geboren met een natuurlijke neiging om te verkennen, brengen de Kaelesh het grootste deel van hun leven door met reizen door het eindeloze universum, op zoek naar anderen van hun soort. Zij zijn gespecialiseerd in exploratie-technologie en het verbeteren van de resultaten van exploratie, waardoor hun expedities en onderzoek sneller kunnen verlopen, waardoor zij meer grondstoffen vergaren. Kaelesh zijn specialisten in het verkennen van het heelal, wat betekent dat ze de tijd om missies te bereiken kunnen verkorten. Bovendien zullen ze minder snel expeditievloten verliezen. Ze hebben slechts een minimale behoefte aan voedsel en hebben sneller toegang tot hun tech tree. Kaelesh verbeteren de Ontdekkingsreiziger klasse bonus.

Andere toevoegingen in de Lifeforms uitbreiding zijn:

  • 48 Nieuwe Gebouwen – 12 per Levensvorm: Spelers zullen beginnen met de mogelijkheid om een kleine selectie gebouwen te bouwen, maar naarmate nieuwe soorten worden ontdekt en onderzocht, zullen er meer beschikbaar komen.
  • 72 Nieuwe Soorten Technologieën – 18 per Levensvorm: Naarmate spelers verder komen in de nieuwe content, ontgrendelen ze de levensvormspecifieke technologiebomen, die kunnen worden ingevuld om gevechten, verkenning, productiemogelijkheden en meer te verbeteren, en die op allerlei manieren kunnen worden beïnvloed op basis van de verschillende soorten die ze ontdekken.
  • Twee nieuwe hulpbronnen: De nieuwe hulpbronnen – levensvormen en voedsel – moeten zorgvuldig worden uitgebalanceerd. Spelers moeten levensvormen kweken om soortspecifieke technologieën op hun planeet vrij te spelen, maar om de levensvormen op hun planeten te laten gedijen, moeten spelers de voedselproductie beheren. Als levensvormen te snel en te veel voedsel consumeren, zullen ze uiteindelijk verhongeren en uitsterven. In tegenstelling tot voedsel kunnen levensvormen niet worden getransporteerd of gestolen, maar ze kunnen wel worden vernietigd als een planeet met succes wordt aangevallen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password