Beneath Oresa speelbare demo vandaag beschikbaar voor download op steam

Indie game development studio Broken Spear heeft zojuist een speelbare demo op Steam uitgebracht voor haar 3D roguelike deckbuilding game Beneath Oresa, alsmede een nieuwe trailer die de eerste gameplay laat zien. Het team zal de game deze week in Boston spelen tijdens PAX East, van donderdag 21 april tot en met zondag 24 april op stand #16096 in het Boston Convention & Exhibition Center. De demo van Beneath Oresa, die voor het eerst werd aangekondigd in november vorig jaar, is gratis te downloaden op Steam.

Beneath Oresa combineert RPG deckbuilding en ‘ruimtelijke’ gevechten – de gevechten worden beïnvloed door de nabijheid tussen personages, met Mobius of Europese cartoon-geïnspireerde visuals voor een moderne ervaring. Het Broken Spear team bouwde voort op enkele van hun favoriete kenmerken van andere populaire kaart-gebaseerde roguelike spellen, en voegde complexiteit toe aan de gameplay en verhoogde de esthetiek. Het kaartupgradesysteem van het spel is ook gericht op een gevorkt pad van moeilijke keuzes die elk een nadelige prijs of tactische beslissing met zich meebrengen.

Belangrijkste kenmerken:

Volledig 3D met ruimtelijk gevechtssysteem
Op Mobius geïnspireerde kunststijl
Meerdere Factions of kaartenpools, elk met 3 uniek aangedreven helden.
Companion-systeem – kies een tweede held en zijn vaardigheden om je te vergezellen
Gevorkt “Cornelian dilemma” kaart upgrade systeem
Volledig gegenereerde runs, waardoor langere spelsessies mogelijk zijn (30; 45 min) en een grotere herspeelbaarheid.




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password