Beleef het leven van een piraat in multiplayer Arcade Brawler Plunder Panic, nu uit met Crossplay tussen alle belangrijke Consoles en PC.

Ahoy, Me Hearties! Hijs de vlag en slijp de messen, want Will Winn Games’ Plunder Panic is nu uit op Windows PC/Mac, PlayStation 4|5, Xbox One en Series X|S, Nintendo Switch en Steam Deck met volledige cross-platform play! Het is tijd om je bemanning te verzamelen en je zeilen te hijsen, net op tijd voor International Talk Like a Pirate Day!
Maak je klaar om die oogkleppen op te zetten en ga de strijd aan met maximaal 12 spelers (lokaal of online) in deze retro-stijl arcade beat-em-up waarin gepixelde piraten het opnemen tegen piraten in snelle, ronde-gebaseerde wedstrijden. Met genoeg wapens, voorwerpen, modi en “modify-arrs” om de grootste diepzeeschatkist te vullen, is Plunder Panic het perfecte spel om vriendschappen en rivaliteiten te versterken!

Geïnspireerd door de oude couch co-op games, combineert Plunder Panic prachtige pixelbeelden met moderne spelelementen in hectische, piraterijvolle wedstrijden. Twee teams van maximaal zes spelers moeten alle hens aan dek zetten en het tegen elkaar opnemen met behulp van verschillende wapens, betoverde voorwerpen en power-ups. De wedstrijden beginnen als de rivaliserende teams hun schepen aan weerszijden van hetzelfde eiland voor anker leggen. Natuurlijk is de zee niet groot genoeg voor beide teams, en de eilanden evenmin; slechts één bemanning kan de overwinning opeisen door genoeg goud in haar schatkist te plunderen, het schip van de andere bemanning tot zinken te brengen of de kapitein van de rivaliserende bemanning te verslaan. Teamwork maakt de droom waar, dus bemanningen moeten samenwerken als één haakse eenheid om de dag te winnen en die zoete, zoete buit in handen te krijgen… of eindigen in de kluis van Davy Jones.

Belangrijkste kenmerken van Plunder Panic:

  • Pirate Brawlin’ – Snelle actie-arcade gameplay met elementen van platforming, gevechten en strategisch spel.
  • Multiplayer Madness – Ondersteunt lokale en online cross-play. Vorm een bemanning van maximaal 6 piraten om het op te nemen tegen je vijanden. Speel 1v1 tot 6v6 (inclusief AI). Kruip in de huid van een kapitein of bemanningslid op je schip. Spelers kunnen lokale couch co-op spelen, online vrienden uitnodigen voor privélobby’s en ook in matchmaking gaan!
  • Word een Piratenlegende – Meerdere winvoorwaarden bieden piratenbemanningen verschillende spelstrategieën. Teams kunnen samenwerken om genoeg goud te verzamelen, een vijandelijk schip tot zinken te brengen met kanonnen of een explosieve roeiboot, of de vijandelijke kapitein te verslaan. En Plunder Panic bevat verschillende spannende spelmodi, waaronder A Pirates Life, Conquest en Reinforcements om de roem van je piraat op te bouwen.
  • Modify-arrs – Wedstrijden kunnen worden aangepast met modifiers die de spelregels drastisch veranderen. Willekeurige kapiteins per ronde? Helemaal geen kapiteins? Wat als alle piraten een paar nooit aflatende meeuwen hebben? Alles kan gebeuren!
  • Zwaarden, explosieven, en… inktvissen? – Chaotische voorwerpen die door spelers kunnen worden gehanteerd kunnen op elk moment in een wedstrijd vallen. Van wapens als de Blunderbuss, molotovcocktails en dynamiet tot spelversterkende voorwerpen als piratenpunch en betoverde idolen; zelfs inktvissen kunnen als wapen worden gebruikt om piraten te infecteren (de Kraken is hier echter niet blij mee).
  • Een visuele schat – Piraten strijden over een zee van schatrijke, visueel spectaculaire eilanden. Een charmante pixel-art esthetiek maakt het spel leuk en toegankelijk voor spelers van alle leeftijden.
  • Verslavende beats – De opzwepende retro-soundtrack roept de dagen van weleer op, toen de pophits allemaal zeemansliederen waren!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password