Beleef een reis als nooit eerder in Octopath Traveler voor Nintendo Switch – Trailer

Begin een groots avontuur met een van de acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen afkomst, talenten en doelen. Waar zal je reis beginnen? Wie haal je bij je team? En waar ga je als volgende naartoe? Spelers mogen het allemaal zelf bepalen in Octopath Traveler, een nieuwe RPG die vanaf vandaag verkrijgbaar is, exclusief voor de Nintendo Switch.

In Octopath Traveler ontmoeten spelers acht unieke reizigers met elk hun eigen verhaal en achtergrond. Door gebruik te maken van hun speciale vaardigheden, de zogenaamde Path Actions, kunnen spelers de uitgestrekte wereld op unieke manieren verkennen en tijdens de turn-based gevechten geavanceerde tactieken gebruiken. Octopath Traveler is een originele role playing game van SQUARE ENIX die spelers altijd en overal kunnen spelen op de Nintendo Switch.

Octopath Traveler voor de Nintendo Switch is verkrijgbaar als digitale download in de Nintendo eShop en als fysieke versie in de winkel. Vanaf vandaag is ook de Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition verkrijgbaar. Dit is een speciale versie van de game, inclusief een stijlvol pop-up-boek, een handige wereldkaart voor je avontuur en een replica-munt, gebaseerd op de munten in de game. Spelers kunnen de game ook gratis proberen met de proloogdemo, een speciale demoversie die beschikbaar is in de Nintendo eShop en spelers het eerste hoofdstuk van elke reiziger laat spelen. De vorderingen die de speler in de demo maakt, kunnen worden overgezet naar de volledige game.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password