Beleef een geweldig puppy-avontuur in ‘Little Friends: Puppy Island’ , vanaf deze zomer voor Nintendo Switch

Pak je koffers en vertrek naar een eiland vol avonturen in Little Friends: Puppy Island. Deze superschattige nieuwe game in de populaire Little Friends-serie komt deze zomer naar het Nintendo Switch-systeem en pc.

Verken een paradijselijk eiland en word vrienden met schattige hondjes in een geweldig puppy-avontuur! Wandel door spannende locaties, graaf naar verborgen schatten, bouw en verbouw je vakantie-resort en ontmoet schattige pups om op je eigen tropische eiland te verzorgen.

Word vrienden met shiba’s, labradors, corgi’s, husky’s, pugs en meer, met 9 unieke puppy-rassen om te verzamelen op een paradijselijk eiland met diverse gebieden. Kleed je puppy’s aan met meer dan 350 kostuums en accessoires, verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer op een eiland vol avonturen.

Vind de perfecte nieuwe locaties om accessoire-winkels en activiteitenstations te bouwen, en train je puppy’s om stats als gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer te verbeteren. Verzorg je puppy’s door ze te wassen, borstelen, voeden, uit te laten en met ze te spelen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com