Bekroon je opa tot koning Bekroon je opa tot koning en maak je moeder de duistere vorsten maak je moeder de duistere vorst

Beleef een hilarisch avontuur met je vrienden, familie of wie je maar wilt en voorkom dat de heer van het duister nog meer gezichten steelt. In Miitopia, een volledig naar eigen wens aan te passen avontuur voor de Nintendo Switch, kun je Mii-personages maken en ze een uiterlijk geven dat jij wilt en vervolgens zelf bepalen wat hun rol in het verhaal is. Dankzij uitgebreide aanpassingsopties, waaronder pruiken en make-up, kun je je Mii-personages mooier maken dan ooit tevoren!
De Miitopia – Mii krijg je niet klein!-trailer toont de uitgebreide aanpassingsopties, hoe eenvoudig het delen van Mii-personages werkt, en meer nieuwe features die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 21 mei 2021 verschijnt.

In Miitopia voor de Nintendo Switch, beleven spelers een hilarisch, aanpasbaar avontuur, met hoofdrollen voor hun vrienden, familie of wie ze maar willen. Deze game verschijnt op 21 mei 2021.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password