Bekijk op15 november een WoW Dragonflight pre-expansion patch livestream

Terwijl de kampioenen van Azeroth zich verder voorbereiden op de Dragon Isles wanneer Dragonflight op 29 november lanceert, gaat de volgende fase van de pre-expansion patch live op 16 november.

Op 15 november, vanaf 18:00 uur zal World of Warcraft executive producer Holly Longdale samen met Dragonflight-ontwikkelaars de tweede fase van onze pre-expansion patch vieren op het Warcraft Twitch-kanaal en het Warcraft YouTube-kanaal. Met de start van de Tempest Unleashed in-game events en de Dracthyr Evoker, WoW’s nieuwe draconische race/class combinatie, die speelbaar wordt voor degenen die Dragonflight hebben gekocht.

Daarnaast wordt de officiële launch-cinematic van Dragonflight live uitgezonden, waarbij hoofdontwerper Terran Gregory en regisseur Anna Morgan de kijkers meenemen door een ervaring die in high definition over de Drakeneilanden zweeft.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password