Bekijk nu de launch trailer van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion

Het verhaal van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. In de loop van zijn avonturen, ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren.
15 jaren na de release van het origineel, dat destijds exclusief voor de PlayStation®Portable verscheen, biedt Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion een compleet herziene ervaring, met hd-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans, en een vernieuwd vechtsysteem.

Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunionverschijnt op 13 december 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch en pc.

Een hoogkwalitatieve action-figure van Zack, die anders alleen verkrijgbaar is als onderdeel van de Japanse Collector’s Edition van de game, is exclusief verkrijgbaar in de Square Enix Store. Crisis Core –Final Fantasy VII– ReunionPLAY ARTS KAI Action Figure – ZACK FAIR SOLDIER 2nd CLASS is hier beschikbaar voor pre-orders: https://sqex.link/szo8

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password