Bekijk gameplay van Clash: Artifacts of Chaos

Tijdens de ID@Xbox Showcase van 16 maart, presenteerden de Franse uitgever NACON en de Chileense studio ACE Team de eerste gameplaybeelden van Clash: Artifacts of Chaos. Deze game, die verschijnt in november 2022, biedt een unieke mix van verkennen en ongewapende gevechten. De speler sluit in de game vriendschap met een kwetsbaar wezen dat tegen huurlingen beschermd moet worden, in een universum dat op even stijlvolle als verrassende manier is vormgegeven.
lash: Artifacts of Chaos is ontwikkeld door de studio achter het hooggeprezen The Eternal Cylinder en speelt in het vreemde universum Zenozoik, een punk-fantasy-wereld die werd geïntroduceerd in  Zeno Clash 1 & 2. Je speelt als Pseudo, een ervaren vechter die als kluizenaar leeft. Na je ontmoeting met ‘the Boy’ trekken jullie samen door een surrealistische wereld, waarin je dit wezentje moet beschermen tegen de Mistress of the Artefacts die het op zijn mysterieuze krachten heeft voorzien.

Pseudo moet de strijd aangaan met vele vreemde vijanden. Daarom moeten spelers zich aanpassen aan de verschillende situaties en vaardigheden van tegenstanders door te wisselen tussen verschillende vechtstijlen. Voorafgaand aan elk gevecht kunnen spelers hun vijanden uitdagen met het Ritual, een bordspel dat voordelen of handicaps kan opleveren. Als het Ritual is voltooid worden de bewegingen van de tegenstander bijvoorbeeld beperkt door een ketting, moeten spelers in een mistwolk vechten, of kunnen ze monsters als bondgenoten oproepen.

Clash: Artifacts of Chaos verschijnt in november 2022 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5, Steam en Epic. Meer informatie over de game volgt later.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password