Bekijk de nieuwe, uitgebreide video van Left Alive met commentaar van de ontwikkelaar

Square Enix heeft een gloednieuwe video uitgebracht met nieuwe gameplaybeelden van de komende survival action shooter  Left Alive De nieuwe gameplaybeelden en verhalende elementen van deze komende release worden begeleid door commentaar van game-director Toshifumi Nabeshima, die meer vertelt over de verschillende vaardigheden en tactieken die spelers moeten gebruiken om de strijd in hun voordeel te keren.

In deze spannende nieuwe gameplayvideo onthult Nabeshima details over de core gameplay mechanics die spelers moeten benutten om te slagen tegenover de overweldigend sterke troepen van de vijand. Hoewel sommige uitdagingen aanvankelijk misschien onmogelijk lijken, kunnen spelers alternatieve routes ontdekken, handige valstrikken en wapens craften, of vijandelijke wapens zelfs tegen de vijand keren om burgers te redden en de waarheid te ontdekken achter de mysteriën in de game.

Left Alive komt op 5 maart 2019 beschikbaar voor PlayStation 4 en Steam.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password