Bekijk de gameplay van Tales of Symphonia Remastered in deze nieuwe trailer

Deze nieuwe trailer van Tales of Symphonia Remastered richt zich op de gameplayfuncties die spelers kunnen ontdekken wanneer ze beginnen aan hun zoektocht om de wereld te regenereren. De game lanceert op 17 februari 2023 op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
In de game kunnen spelers de uitgestrekte vervallen wereld verkennen om Sylvarant te regenereren en tegelijkertijd Tethe’alla te redden. Daarbij zullen ze krachtige technieken en unison attacks met hun team kunnen gebruiken om machtige vijanden te verslaan. Naast de wapens en accessoires die in de wereld te vinden zijn, zal crafting het team ook in staat stellen om te regenereren en op de been te blijven, want ze zullen al hun kracht en vriendschap nodig hebben om te slagen in hun gevaarlijke zoektocht.

De strijd voor vrijheid en een betere wereld is volop bezig in Tales of Symphonia Remastered, een geremasterde versie van één van de meest geliefde Tales of-verhalen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password