Bekijk de allereerste gameplaybeelden van EA SPORTS F1 23 in nieuwe Deep Dive-video

Vandaag heeft Electronic Arts de allereerste Deep Dive-video voor EA SPORTS F1 23, de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship, uitgebracht. De game verschijnt op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam.
De Deep Dive-video wordt gepresenteerd door Sky Sports F1-presentator Natalie Pinkham en focust zich op de belangrijkste innovaties in de nieuwe game. De verbeterde besturing en physics van F1 23 spelen hier, samen met nieuwe Precision Drive controller-technologie, een hoofdrol in. Precision Drive geeft spelers een verbeterde rijervaring die nog dichter bij de realiteit komt – zowel met een racestuur als met een controller. Ook komen er verschillende features aan bod die nieuw zijn in de game en waar de community om heeft gevraagd, zoals 35% race-afstand en rode vlaggen.

Daarnaast wordt er dieper ingegaan op twee splinternieuwe locaties die direct bij launch beschikbaar zijn in de game: het Las Vegas Street Circuit in Nevada, USA en Losail International Circuit in Doha, Qatar. De video laat gedetailleerd zien hoe deze circuits in F1 23 op een accurate, authentieke manier zijn ontworpen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com