Beheers het laatste hoofdstuk van puzzelplatformgame BEAM op Steam!

De puzzelplatformgame BEAM, de debuuttitel van Binary Impact, sluit het verhaal rond kapitein Martin en de AI-gestuurde ontsnappingscapsule MARBLE af met het derde en laatste hoofdstuk. De fysicapuzzelplatformgame vereist volledige concentratie, want er wachten nieuwe uitdagingen, omgevingspuzzels en moeilijke vaardigheidspassages in de gloednieuwe omgeving. Om de release te vieren is BEAM momenteel verkrijgbaar op Steam met 75% korting.
Inclusief het nieuwe hoofdstuk biedt BEAM ongeveer 12 uur aan lastig speelplezier en stuurt het de speler na zijn schipbreuk op een reis terug naar de beschaving door drie futuristisch vormgegeven hoofdstukken. Om elk level te voltooien, moet je de verschillende mechanieken van de verschillende lichtstralen verstandig gebruiken. Terwijl MARBLE oranje lichtstralen kan gebruiken als pad met behulp van rook, zijn rode lichtstralen elastisch en fungeren ze bijvoorbeeld als trampoline. In totaal zorgen vijf verschillende lichtstralen met hun verschillende eigenschappen voor afwisseling in de gameplay.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password