Beheers de lucht van de Dragon Isles wanneer World of Warcraft Dragonflight opstijgt op 28 november

Het voorouderlijk huis van de drakenwereld is in beweging nu Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat Dragonflight, de negende uitbreiding voor de massively multiplayer online role-playing game World of Warcraft, wereldwijd wordt uitgebracht op 28 november om 02:00 uur CEST.
“Dragonflight is gemaakt met onze ongelooflijke community in gedachten en met de wens om terug te keren naar waar we allemaal het meest van houden: de pracht en praal van Azeroth en zijn personages, met onze spelers als helden”, zegt World of Warcraft executive producer Holly Longdale. “We nodigen iedereen uit in dit nieuwe avontuur waar we ons zullen koesteren in het landschap van draken, een deel worden van hun oude erfenis en samen de geheimen van dit land zien ontvouwen.”

Spelers zullen de Dragon Isles ontdekken en vier nieuwe zones verkennen – elk met een thema dat meer onthult over de oude drakenaspecten – allemaal met liefde gemaakt door het World of Warcraft-ontwikkelingsteam voor zowel veteranen als nieuwe spelers. Terwijl de Dragon Isles ontwaken, ontwaken ook lang vergeten geheimen en spelers doorkruisen land en lucht om te ontdekken wat de Dragon Isles te bieden hebben.

Hier zullen ze de dracthyr ontdekken, die uit hun lange sluimer zijn opgestaan om mee te vechten en tijdens de Dragonflight pre-expansion patch beschikbaar komen voor spelers die de uitbreiding hebben gekocht. De dracthyr, die kunnen wisselen tussen een humanoïde gezicht en een angstaanjagende draconische vorm, zijn zeer mobiel, en hun unieke Evoker-klasse kan zich specialiseren in het toebrengen van schade op afstand of in het helpen van hun bondgenoten als genezer door gebruik te maken van de mystieke gaven van het drakenwezen.

Zweef door de lucht terwijl je de gloednieuwe, op vaardigheden gebaseerde kunst van het drakenrijden onder de knie krijgt, waarmee spelers de lucht in kunnen op de rug van hun eigen Drake van Dragon Isles. Er zijn ook miljoenen combinaties van verschijningen beschikbaar voor Drakes, zodat spelers hun metgezel naar hun hand kunnen zetten terwijl ze verder, langer en sneller leren vliegen tijdens hun reis.

Spelers kunnen zich ook uiten via het nieuwe talentensysteem, dat op elk niveau een creatieve selectie van vaardigheden mogelijk maakt, zodat je je klasse kunt spelen zoals jij dat wilt, en via het vernieuwde beroepensysteem, waarin spelers ervoor kunnen kiezen hun vakmanschap aan te scherpen. Naast het vernieuwde Heads-Up Display (HUD) User Interface (UI)-systeem, kunnen spelers op meer manieren dan ooit tevoren zowel het uiterlijk als het gevoel van hun World of Warcraft-ervaring aanpassen via het spel zelf.

Op 28 november komt Dragonflight uit met acht dungeons, waarvan er vier samen met vrienden kunnen worden gespeeld terwijl spelers toewerken naar de nieuwe level cap van 70, terwijl de overige vier in de end-game kunnen worden aangepakt. De eerste raid van de uitbreiding, Vault of the Incarnates, wordt op 13 december vrijgespeeld – op alle moeilijkheidsniveaus.

Dragonflight is als digitale voorverkoop verkrijgbaar als Base-editie (€ 49,99), Heroic-editie (€ 69,99) en Epic-editie (€ 89,99). Elke digitale editie bevat één of meer items voor spelers om te vieren dat ze hun krachten bundelen met de drakenvliegen terwijl ze hun verloren rijk terugwinnen:

  • Basiseditie: Inclusief Drakks, als pre-purchase bonus pet om je te vergezellen op je quests.
  • Heroic-editie: Omvat Drakks, als pre-purchase bonus pet, het nieuwe Murkastrasza-huisdier, een Dragonflight-level personage boost (level 60) en een nieuw Tangled Dreamweaver vliegende mount om op te zweven.
  • Epic-editie: Inclusief alle Base en Heroic items, het Timewalker’s Hearthstone effect, de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf kleurvarianten en 30 dagen speeltijd.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password