Begin je spirituele nachtmerrie in The Chant , nu verkrijgbaar voor PC en consoles

Brass Token en Prime Matter presenteren de launch trailer voor The Chant. Deze single player horror-action-adventure game is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X/S, PS5 en pc en verlicht zowel je scherm als je geest met levendige psychedelische vibes en een bovennatuurlijke sfeer.

Tijd voor Jess om haar koffers te pakken en de boot naar een afgelegen eiland te nemen voor een spirituele retraite. De kust van de Pacific Northwest is prachtig in deze tijd van het jaar. Ze gaat op zoek naar verlichting, maar helaas krijgt haar uitstapje een onverwachte, gruwelijke wending. Al snel resten haar nog maar twee opties: vechten of vluchten?

Kan Jess de oprukkende horror overleven, de chaos het hoofd bieden en haar innerlijke vrede vinden?

The Chant biedt kosmische horror in de vorm van een action-adventure, met een mix van survival action gameplay en een verhaal dat wordt gedreven door de personages en achtergronden. The Chant daagt spelers uit om het duistere, mysterieuze verleden van het eiland te ontrafelen, waarbij ze hun Mind, Body en Spirit zorgvuldig in evenwicht moeten houden om te overleven en verder te komen.

Wanneer spelers de rol van Jess aannemen, worden ze omgeven door kleurrijke, psychedelische landschappen. Om in deze unieke, bovennatuurlijke omgevingen van The Chant te vorderen moeten spelers slim kiezen welke gevechten ze wel en niet aangaan en doordacht gebruik maken van hun spirituele vaardigheden en wapens.

Een spiritueel vechtsysteem

Het spirituele vechtsysteem laat spelers de items die ze op het eiland vinden combineren om wapens als saliestokjes en etherische oliën te maken. Om te overleven is doordacht beheer van grondstoffen van groot belang. Waag je je kansen in een gevecht, of neemt de paniek de overhand en sla je op de vlucht? Wanneer je voorraden bijna op zijn of de overmacht te groot is, kun je het soms maar beter op een lopen zetten.

Pas wel op voor de parasitaire wezens op het eiland – ze voeden zich met je negatieve emoties om sterker te worden.

De soundrack van The Chant is geschreven door de beroemde componist Paul Ruskay en levert een jaren 70 horror-folklore-vibe die perfect past bij de bovennatuurlijke ervaring en een rijke soundscape toevoegt aan de hele game.

“We vinden het geweldig om onze eerste game uit te brengen, en hopen dat spelers zullen genieten van alle zorg en toewijding die ons team erin gestoken heeft,” aldus Mike Skupa, Creative Director van The Chant.

Welkom in je spirituele nachtmerrie!

The Chant is een kosmische horror-action-adventure game die is ontwikkeld door Brass Token en wordt uitgegeven door Prime Matter. De game is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox Series X/S, PS5 en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password