Begin een gloednieuw avontuur in Octopath Traveler II

Tijdens de uitgezonden Nintendo Direct maakte Square Enix bekend dat Octopath Traveler II, het volgende deel in de hooggeprezen Octopath Traveler RPG-serie, op 24 februari 2023 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via STEAM.
In OCTOPATH TRAVELER II beginnen spelers een spannende reis door de gloednieuwe wereld Solistia. Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht*. Net als het eerste deel maakt de game gebruik van unieke HD-2D-graphics, waarin spelers hun retro-2D-personages besturen door prachtige 3D-omgevingen, maar dan van een nóg hoger niveau. De nieuwe verhaallijn en features van de game maken hem perfect voor beginners, terwijl alle charme van het origineel weer ruimschoots aanwezig is. Spelers kunnen een nieuwe wereld verkennen met acht nieuwe, unieke helden, in een avontuur waarin de turn-based gevechten weer voor volop strategische diepgang zorgen.

Hieronder een overzicht van nieuwe en terugkerende elementen:

  • Break & Boost-gevechtssysteem – Spelers moeten strategisch denken om vijanden te ‘breken’ op hun zwakke punten, en hun reizigers ‘boosten’ om hun vaardigheden te versterken.
  • Path Actions – Spelers kunnen verschillende acties van hun personages gebruiken voor unieke interacties met NPC’s. De Path Actions zijn afhankelijk van de held en of het dag en nacht is.
  • Nieuw verhaal met nieuwe hoofdrolspelers – Tijdens hun avonturen in het nieuwe land Solistia, beleven spelers de met elkaar verweven verhalen van acht nieuwe reizigers: Hikari (Warrior), Agnea (Dancer), Partitio (Merchant), Osvald (Scholar), Throné (Thief), Temenos (Cleric), Ochette (Hunter) en Castti (Apothecary).
  • Dag/nacht-cyclus – De stadsomgevingen en Path Actions van de verschillende personages veranderen als het dag of nacht is, voor nog meer mogelijkheden en ontdekkingen.
  • Latent Power – De Latent Power is een nieuw gevechtselement dat spelers een krachtige vaardigheid laat uitvoeren als de meter tijdens gevechten is gevuld.
  • Crossed Paths – Wanneer de helden vorderen in hun verhalen en hun wegen elkaar kruisen, kunnen hun verhalen nieuwe wendingen nemen.

OCTOPATH TRAVELER II is nu beschikbaar voor pre-order als Standard Digital Edition voor PS5 & PS4 en Standard Physical Edition voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Pre-orders voor pc via STEAM zijn beschikbaar vanaf 14 september om 18:00 uur. De pre-orders voor de Standard Digital Edition voor Nintendo Switch komen later beschikbaar. Pre-orders voor een fysieke Collector’s Edition Set** zijn nu verkrijgbaar voor PS5, PS4 en Nintendo Switch, exclusief via de SQUARE ENIX Store.

De fysieke Collector’s Edition Set bevat het volgende:

  • OCTOPATH TRAVELER II Standard Edition game
  • OCTOPATH TRAVLER II Travelers Bust Set: buste-figuurtjes van de acht hoofdrolspelers
  • OCTOPATH TRAVELER II ART ALBUM: artboek met 44 pagina’s
  • OCTOPATH TRAVELER II – Extended Battle Tracks –: mini-soundtrack CD

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password