Beantwoord de oproep: NBA 2K23 nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat NBA 2K23 nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. NBA 2K23 biedt een authentieke en hyperrealistische basketbalervaring met gloednieuwe spelinnovaties en animaties, de felbegeerde terugkeer van het speltype Jordan Challenge, een meeslepende online community-ervaring, en nog veel meer.
Daarnaast keert Seasons terug in NBA 2K23 met gloednieuwe beloningen, muziek en uitdagingen voor spelers om te strijden en te winnen. Spring meteen in het eerste Seizoen en geniet van unieke ervaringen in MyCAREER, MyTEAM en The W. Level 40-beloningen laten je rondrijden in een golfkarretje voor vier personen op PS5 en Xbox Series X|S en een Hoverbike op PS4, Xbox One, PC en Switch, terwijl nieuwe kaarten en speltypen, betere toegankelijkheid, meer aanpassingsmogelijkheden en eindeloze line-upcombinaties op je wachten in MyTEAM.

NBA 2K23 bevat verschillende nieuwe toevoegingen en verbeteringen, waarbij zowel beginnende spelers als veteranen een verscheidenheid aan ervaringen zullen vinden om in te duiken:

  • This is Game – Spelers kunnen strijden als hun favoriete NBA- en WNBA-teams en -sterren, en ervaren het toppunt van levensechte gameplay. Met de allerbeste visuele presentatie, verbeterde speler AI, up-to-date roosters en historische teams, heeft de game nog nooit zo echt en compleet aangevoeld als in NBA 2K23. Voel de energie van het publiek, de intensiteit van de competitie en het eindeloze entertainment van een van de meest meeslepende sportproducten in gaming van dit moment.
  • Michael Jordan keert terug – Stap op het hardhout in de meest definitieve Michael Jordan-ervaring tot nu toe met de vernieuwde Jordan Challenge. Beleef 15 iconische prestaties uit Jordan’s roemruchte carrière opnieuw, waarbij 10 van de originele uitdagingen uit NBA 2K11 volledig opnieuw zijn opgebouwd, naast vijf compleet nieuwe momenten. Ga terug in de tijd terwijl je deze iconische optredens speelt, inclusief tijdscorrecte spelpresentaties, arena’s en PA-omroepers, terwijl je luistert naar NBA-grootheden die de legende uit de eerste hand hebben meegemaakt.
  • Maak het tot de League – Spelers kunnen hun NBA-dromen vervullen als ze op weg gaan naar grootsheid tijdens een dramatische reis in MyCAREER. Vorm relaties, bouw een reputatie op en overwin de lastige obstakels die zelfs de meest veelbelovende spelers op de proef stellen. Spelers kunnen hun merk buiten het veld diversifiëren en van hun naam een gedenkwaardige naam maken op de hardhouten vloer.
  • Sluit je aan bij de Hoops-community – Spelers kunnen de meest meeslepende City tot nu toe ervaren op PS5 en Xbox Series X|S, of beginnen aan een epische reis aan boord van de G.O.A.T.-boot op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Welke reis je ook maakt met MyPLAYER, zorg dat je klaar bent om te werken, rep te winnen en de baan op te gaan. Test je grenzen in de Gatorade Trainingsfaciliteit en ga naar de winkels voor de nieuwste gear van de grootste merken voordat je gaat strijden in evenementen het hele jaar door.
  • Stel je droomteam samen – MyTEAM maakt van fantasie een realiteit terwijl spelers kaarten verzamelen en verdienen om een startgroep samen te stellen met legendes en All-Stars uit elk tijdperk. Ontdek meeslepende uitdagingen, competitieve toernooien en spannende beloningen, samen met nieuwe updates seizoen na seizoen
  • Ga aan de top – Maak de beslissingen om een dynastie op te bouwen of bepaal de koers van de competitie in de meest meeslepende managementsimulatie-ervaring in MyNBA op PS5 en Xbox Series X|S. Kies ervoor om je reis te beginnen in verschillende tijdperken en ervaar ongeëvenaarde controle in combinatie met diepgaande hulpmiddelen om je besluitvorming en succes te bepalen. Spring in een seizoen of denk aan groei op lange termijn met een meerjarige ervaring die online of offline beschikbaar is.

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password