Battlegrounds: Lobby Legends – Raid Leaders vindt plaats op 2-3 april

Nu zijn we in business! Hearthstone Esports’ eerste Battlegrounds evenement van het jaar, Lobby Legends: Raid Leaders, komt naar YouTube en Twitch op 2-3 April. Bereid je voor als 16 Battlegrounds spelers van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen voor hun deel van de $50.000 (USD) prijzenpot!

Kwalificatie voor Lobby Legends: Raid Leaders

Om je te kwalificeren voor Lobby Legends: Raid Leaders te kwalificeren, moeten spelers voor eind februari de top van hun respectievelijke regionale ladders hebben bereikt. Zestien van de beste Ladder-deelnemers uit Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en Europa zullen dan een uitnodiging verdienen voor een kwalificatietoernooi voor 48 spelers dat offline zal worden gehouden op 14 maart. Na afloop van het kwalificatietoernooi gaan de beste twaalf spelers door naar het uitgezonden toernooi, waar ze gezelschap zullen krijgen van vier van de beste Battlegrounds-spelers uit China. Naast de officiële uitzending van het toernooi op 2-3 april worden alle spelers die meedoen aan de Qualifier en Lobby Legends: Raid Leaders worden uitgenodigd voor de co-streaming op hun kanalen.

De tweede Battlegrounds: Lobby Legends is voorlopig gepland voor mei, met de Ladder-kwalificatieperiode die eind maart wordt afgesloten. We zullen de specifieke datum en officiële naam in de komende weken bekendmaken!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password