Battlefield 2042 Seizoen 4: Leviathan Rising in-game-evenement aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 4: Leviathan Rising aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 11 t/m 25 april en introduceert de 8v8 Shutdown-modus.

Zestien spelers kunnen in de gloednieuwe modus gedurende twee rondes tegen elkaar strijden. Aanvallers en verdedigers wisselen aan het einde van elke 10-15 minuten durende ronde van kant. Er zijn kleinere infanteriegerichte indelingen beschikbaar voor de maps Flashpoint, Exposure, Manifest en Stranded.

Shutdown is een puur tactische spelmodus waarin elke seconde telt. De bloedstollende competitieve gameplay beschikt over een Battlefield-twist — met klassen, complexe loadouts, specialists en transportvoertuigen die allemaal op zinvolle wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden — en door spelers geconfigureerde missiedoelen die elke ronde anders laten aanvoelen. Door tijdens de match van kant te wisselen, ervaren spelers beide perspectieven van het gevecht en ontstaan gelijke winstkansen.

Tijdens de twee weken kunnen spelers gratis beloningen ontgrendelen en store bundles aanschaffen. Dit alles naast een overvloed aan cosmetische items, waaronder outfits, wapenskins en voertuigskins uit de zeldzaamheidsklasse Epic en Legendary.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com