Batman: Arkham VR aangekondigd voor HTC Vive en Oculus Rift

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben aangekondigd dat Batman: Arkham VR vanaf 25 april beschikbaar komt voor HTC VIVE en Oculus Rift.  Rocksteady Studios’ Batman: Arkham VR, momenteel beschikbaar voor PlayStation VR, is een goed verkopende game en is genomineerd voor een BAFTA award. Deze virtual reality ervaring speelt zich af in de veel geprezen Batman: Arkham reeks en is gebaseerd op de belangrijkste DC Batman licentie.

Batman: Arkham VR is de eerste virtual reality beleving waarmee spelers in het universum van de Dark Knight duiken als nooit te voren. PC spelers met HTC Vive en Oculus Rift hardware krijgen nu de kans om Gotham City te ervaren door de ogen van ’s werelds beste detective en zich onder te dompelen in een spannend Batman: Arkham mysterie.  Spelers betreden een virtuele wereld waar zij moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.

“Batman naar VR brengen was een zeer lonende ervaring voor ons bij Rocksteady. The Dark Knight is altijd een geweldig personage om mee te werken vanwege zijn psychologische diepte. Daarom was het heel bijzonder om VR te gebruiken om zijn karakter nog verder uit te diepen dan ooit te voren” aldus Sefton Hill, Creative Director, Rocksteady Studios.  “We zijn blij dat PC spelers nu eindelijk zelf de cape kunnen dragen en de rol van ‘s werelds beste detective op zich kunnen nemen in de HTC Vive en Oculus Rift versies.”

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password