Barton Lynch Pro Surfing 2022 komt binnenkort naar Xbox, PlayStation en PC

Heb je behoefte aan een surfgame? De Australische indie-ontwikkelaar en uitgever Bungarra Software willen je helpen met Barton Lynch Pro Surfing 2022 – en de game komt binnenkort naar Xbox, PlayStation en PC.

Barton Lynch Pro Surfing 2022 is een sportgerichte surfgame waarin je het opneemt tegen de beste surfers ter wereld. De game komt in de lente van 2022 naar Xbox One en PC (Steam Early Access), en later in het jaar volgt een Xbox Series X|S- en PlayStation 5-versie.

In deze game kun je je hart ophalen op de meest exotische locaties ter wereld. Barton Lynch Pro Surfing 2022 belooft een uitgebreide wereldtournee met een uitgebreid leader-board, sportcommentaar en een weertool die je gameplay in realtime beïnvloedt.
Verder zou het ook moeten komen met een behoorlijk indrukwekkend rooster van surfers, aangevuld met een uitgebreide character creator voor momenten waarop je behoefte hebt om je fantasie de vrije loop te laten. Het lijkt erop dat alle merken die je zou verwachten ook betrokken zullen zijn – Billabong, Quiksilver en dergelijke zijn allemaal aan boord.

Dit is echter geen spel dat je zal beperken en mocht je gewoon de golven willen raken en free surf, dan zal je dat kunnen, door de enorme locaties te verkennen en te cruisen.

“Wij zijn surfers die gepassioneerd zijn door de kernsport van het surfen, samen met de cultuur en de vrijheid van onze levensstijl,” zegt Andrew West, CEO van Bungarra Software. “We bouwen al jaren surfspellen en onze allereerste demo was een simulatie. Door omstandigheden waren we afgeweken van onze wens om een echt sportgericht surfspel te maken, maar nu is de cirkel rond. Dus toen we moesten praten over met wie we echt zouden willen samenwerken, was de beslissing vrij eenvoudig. Als wereldkampioen, WSL- en Olympisch commentator en lid van de Sport Australia Hall of Fame, is Barton Lynch een legende in onze sport en we zijn dan ook erg blij dat we met hem aan deze titel kunnen werken. We hebben BL Pro Surfing in de eerste plaats gemaakt voor surfgamers, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in onze sport en levensstijl. Het is ook een game die toegankelijk is voor (niet-gamers) surfers en we hopen dat zij de liefde en passie kunnen zien die we voor hen in dit project hebben gestopt. Dus hoewel deze sportgame op te halen en te spelen is, is het moeilijk om onder de knie te krijgen.”

In onze ogen zijn er niet genoeg/geen surfgames op de markt (Surf World Series telt niet mee want die vonden we een beetje rommel) en dus is het spannend wat Bungarra Software van plan is met Barton Lynch Pro Surfing 2022.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password