Bandai teaset nieuwe personages voor Jump Force

 

BANDAI NAMCO Entertainment Europe onthult vandaag zes nieuwe speelbare personages voor het aankomende JUMP FORCE, evenals de details van de online ervaring.

Zes iconische namen uit Hunter X Hunter, One Piece en Dragon Ball Z sluiten zich aan bij de line-up van JUMP FORCE – waarin de grootste helden en schurken uit 50 jaar geschiedenis van Shueisha’s invloedrijke Japanse Weekly Shonen Jump-magazine het uitvechten.

Online ervaring

In JUMP FORCE’s online omgeving kunnen spelers hun eigen aangepaste avatar creëren en communiceren met spelers van over de hele wereld.

In een grote lobby die uit vier verschillende plekken bestaat, de werelden van One Piece, Naruto, Dragon Ball Z en de echte wereld, kunnen spelers hun eigen avatar naar wens aanpassen om de ultieme vechter te creëren voordat er online tegen anderen wordt gevochten.

Meer informatie over de aanpassingsmogelijkheden van de avatar wordt binnenkort onthuld.

Nieuwe personages

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft ook zes nieuwe personages aangekondigd die aan de line-up worden toegevoegd: Gon en Hisoka uit Hunter X Hunter, Sanji, Sabo en Blackbeard uit One Piece, en de beruchte Vegeta uit Dragon Ball Z.

Gon is een jongen met een gouden hart. Hij zet zijn vrienden altijd op de eerste plaats en biedt elke tegenstander het hoofd in dienst van het algemeen belang. Hisoka is het tegenovergestelde. Achter zijn vrolijke verschijning schuilt een sociopathische vechter die alleen geniet van het doden.

Sanji is de kok van One Piece’s Straw Hat Crew, maar laat dit je niet misleiden. Sanji is een van de sterkste vechters, die het tegen iedereen opneemt om zijn kameraden te beschermen. Sabo is als een broer van Luffy, die aan zijn zijde vecht. Hij heeft volledige controle over vuur en kan deze geweldige vaardigheid gebruiken tijdens gevechten. Blackbeard is een van de meest meedogenloze en verachtelijke personages uit One Piece. Hij is de enige bekende gebruiker van de twee verschillende Devil Fruits, waardoor hij de mogelijkheid heeft aardbevingen te creëren en de duisternis te manipuleren.

Geen enkele game die Dragon Ball Z-personages bevat, is compleet zonder Vegeta. De ooit dodelijke vijand van Goku vecht nu aan zijn zijde om de aarde te beschermen.

Nieuwe arena

De Namek arena is vandaag ook onthuld. Namek, uit het Dragon Ball Z-universum, is de planeet waar het bekende gevecht tegen Frieza plaatsvond. De planeet heeft drie zonnen en daardoor permanent daglicht. In JUMP FORCE bevat Namek ook de mysterieuze verschijning van een bepaald groen standbeeld…

JUMP FORCE bevat de meest populaire en klassieke manga/anime franchises waaronder DRAGON BALL Z, ONE PIECE, NARUTO en vele anderen. Spelers kunnen hun droomteam van drie personages samenstellen en het uitvechten in prachtige omgevingen waaronder New York City’s Times Square en Matterhorn in de Alpen. JUMP FORCE brengt de titanen van de Japanse popcultuur realistisch tot leven dankzij de Unreal Engine 4.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password