Bandai Namco kondigt Sand Land project aan om de populaire IP gecreëerd door Akira Toriyama veelvoudig te ontwikkelen

Bandai Namco Entertainment werkt samen met Bandai Namco Filmworks Inc. en Shueisha Inc. aan de lancering van Sand Land project, die volledig rond Sand Land draait, Akira Toriyama’s meesterwerk.

Sand Land project ziet verschillende partners samenkomen om een grote verscheidenheid aan content te creeëren en Sand Land uit te werken tot een volledig nieuwe IP. Het project start met de co-productie van een animatiefilm door Bandai Namco Filmworks’ Sunrise Studio, Kamikaze Douga en ANIMA.
Sand Land is een populaire manga gecreëerd door Akira Toriyama, de auteur van Dragon Ball en Dr. Slump. Sinds de korte verschijning in Weekly Shonen Jump in 2000, won de comic (die maar één volume telt) wereldwijd aan populariteit.

In een verlaten wereld waar zowel demonen als mensen lijden onder een extreem watertekort, slaan Beelzebub (de prins der demonen) en Rao (een lokale sheriff) de handen in elkaar op zoek naar het Phantom Lake ergens verstopt in de woestijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password