Bandai Namco Entertainment Europe en Twitch onthullen details rond TEKKEN World Tour 2019

TEKKEN World Tour start zijn derde seizoen en belooft meer actie, nieuwe locaties, terugkerende favorieten, nieuwe categorieën waarbij meer spelers TEKKEN World Tour Ranking Points kunnen verzamelen en een $185,000 prijzenpot waarvan alleen al $100,000 voor de TEKKEN World Tour Finals.

TEKKEN World Tour 2019 start op 20 april tijdens MIXUP in Lyon, Frankrijk en reist dan verder naar onder meer Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Zweden en Australië. Voor het eerst zullen er ook toernooien plaatsvinden in Dubai, Griekenland en Zuid-Afrika.

De TEKKEN World Tour Finals zullen dit jaar plaatsvinden in Bangkok, Thailand waar er zal worden gestreden voor “King of the Iron Fist Tournament”. Het laatste kwalificatieticket kan de dag voordien tijdens de  Last Chance Qualifiers worden verdiend.

“TEKKEN World Tour 2019 wordt grootser en beter dan ooit tevoren. We zijn er zeker van dat TEKKEN-fans van over de hele wereld zullen smullen van hetgeen we zullen aanbieden”, aldus Herve Hoerdt, SVP Marketing en Digital, BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe zijn we vastberaden te blijven investeren in uitdagende eSports-ervaringen voor ons uitgebreide aanbod aan games. De nieuwe locaties voor de TEKKEN World Tour maken hier onderdeel van uit zodat zoveel mogelijk nieuwe spelers van dit live evenement kunnen genieten!”

“Fighting games vormen de roots van eSports, waarbij fans in arcadehallen en hun woonkamer er een echt community gegeven van hebben gemaakt,” getuigt Richard Thiher, Product Manager bij Twitch. “Als beste bron voor alle wat eSports gerelateerd is, zijn we trots om de traditie voort te zetten en fans van over de hele wereld samen te brengen en hen op de best mogelijke manier naar alles wat TEKKEN 7 te bieden heeft te laten kijken.”

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password