Backward Compatible Xbox games komen vandaag naar Xbox Cloud Gaming (bèta)

Xbox heeft aangekondigd dat vanaf vandaag Xbox Game Pass Ultimate leden in 22 landen 16 originele Xbox- en Xbox 360 titels kunnen spelen via de cloud op Android-telefoons en -tablets, en binnenkort zullen er meer games komen.

Leden kunnen een scala aan games op mobiel spelen, van originele Xbox-titels zoals Elder Scrolls III: Morrowind tot 360 hits Banjo-Kazooie, Fable II en Fallout: New Vegas. Touch controls, die het voor gamers gemakkelijker maakt om zonder controller in een game te springen, wordt ook ingeschakeld voor titels als Jetpac Refuelled, Viva Pinata en Viva Pinata TIP. Het naar de cloud brengen van deze titels is weer een grote stap in de  voortdurende reis om de geschiedenis van gaming te behouden.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password