Back 4 Blood Gameplay Showcase – Details onthuld van de videogame

Warner Bros. Games zond gisteren de Back 4 Blood Gameplay Showcase uit waarin details van de videogame Back 4 Blood werden onthuld, de aankomende first-person coöperatieve zombieshooter van Turtle Rock Studios. Naast de toelichting van de visie achter de game door het ontwikkelingsteam, werden kijkers getrakteerd op een uitgebreide gameplaydemo en een uitleg over wat spelers zullen ervaren in de Closed PC Alpha Test. De Closed PC Alpha Test is nu beschikbaar tot en met 21 december in een beperkt aantal landen.
Het verhaal van Back 4 Blood speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gestorven of besmet is geraakt door de parasitaire Devil Worm. Gehard door de afgrijselijke gebeurtenissen en vastbesloten om de resterende mensheid te redden, heeft een groep veteranen van de apocalyps, de zogeheten Cleaners, zich verenigd om de besmette Ridden uit te schakelen en de wereld te heroveren. Back 4 Blood biedt spannende, dynamische moment-to-moment gameplay en actie met veel variatie en is naar wens aan te passen, waardoor spelers blijven terugkomen voor meer.

Back 4 Blood bevat een coöperatieve campagne waar de Cleaners het opnemen tegen de Ridden en spelers moeten samenwerken om steeds uitdagendere missies te overleven. Spelers kunnen online teams vormen middels drop-in en drop-out co-op om de Ridden, die steeds blijven evolueren, samen te bestrijden of de game alleen te spelen met drie AI-teamgenoten. Het spel ondersteunt ook competitive multiplayer, waar spelers met of tegen vrienden kunnen spelen in online PvP met een maximum van acht spelers, en om beurten spelen als zowel de Cleaners als de gruwelijke Ridden.

De wereldwijde release van Back 4 Blood is gepland op 22 juni 2021 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password