Azerion kondigt samenwerking aan met Monster High karakters in Woozworld

Azerion en Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) hebben hun samenwerking aangekondigd om de geliefde personages van Mattel’s Monster High naar Woozworld te brengen, een sociaal spel en virtuele modewereld. Van 8 maart tot 9 april kunnen spelers Woozworld betreden en hun favoriete personages Clawdeen Wolf, Frankie Stein, Draculaura en Deuce Gorgon ontmoeten in de Coffin Bean naast Woozworld’s geliefde BestiZ. Spelers kunnen de iconische Monster High crew ervaren in Woozworld door zich in te schrijven op www.woozworld.com.

Tijdens de integratie zullen bezoekers van Woozworld kunnen communiceren met hun favoriete Monster High-personages, hun kamers inrichten met Coffin Bean-meubilair en hun avatars stylen met behulp van verschillende cadeaus. Clawdeen Wolf, Frankie Stein, Draculaura en Deuce Gorgon hebben allemaal unieke accessoires, kapsels en kleding waarmee spelers hun individuele stijl en persoonlijkheid kunnen uitdrukken. De samenwerking, die de tweede keer is dat Monster High-figuren de wereld van Woozworld betreden, belooft fans van de populaire Mattel-franchise een spannende ervaring te bezorgen.

Mattel introduceerde Monster High in 2010, en het werd al snel een succesvol en geliefd kinderspel. De franchise streeft naar een meer accepterende wereld waar iedereen trots is om zijn authentieke zelf te zijn. Vandaag, Monster High is terug met een vernieuwde set van fantastische personages weerspiegeld in een nieuwe set van poppen, accessoires, kleding, kostuums en meer geïnspireerd door de originele griezels voor een nieuwe generatie die omarmt wat hen uniek maakt en mensen overal oproept om zichzelf te uiten. Productie op zowel een nieuw seizoen van Nickelodeon’s hit animatieserie Monster High en een vervolg op Monster High The Movie zijn onderweg.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password